Aurinkokuivattu Ananas 100g, DE-ÖKO-005

3.95

Aurinkokuivattu Ananas 100g, DE-ÖKO-005

Kuvaus

Aurinkokuivattuja luomuananasviipaleita. BioUganda Ltd on paikallinen yksityinen yritys Ugandassa, Itä-Afrikassa, joka toimii tuoreiden ja kuivattujen hedelmien kasvatuksen sekä viennin parissa. Yrityksen hallinnosta vastaa seitsemän työntekijän tiimi ja elintarviketuotannosta yli sata maaseudun luomuviljelijää kaikkiaan neljän piirikunnan alueella.
Orgaaninen hanke keskittyy maaseutualueiden ja yhteisöjen kehittämiseen, työpaikkojen luomiseen, naisten oikeuksien tasa-arvoistamiseen, kunnioittamiseen ja ympäristönsuojeluun. BIO Ugandan vientituotteet viljellään yksinomaan paikallisilla pientiloilla, luonnostaan ravintorikkaalla maaperällä luomumenetelmin. Maatilat ovat itse kaikki yksilöllisesti sertifioituneet Institute of Market Ecology:n (IMO) vaatimusten mukaiseen luomutuotantoon. Tuotteiden jäljitettävyys on varmistettu koodijärjestelmällä: jokaisella tilalla on oma koodi ja hedelmät voidaan tunnistaa kaikissa matkansa vaiheissa Ugandasta Eurooppaan.
soltorkade, ekologiskt odlade ananasskivor.
Valmistaja/Tillverkare: Bio Uganda                                                                                                                                                                                                                                                                                             Maahantuoja/Importör :Tampereen kehitysmaakauppa, Kohmankaari 3, 33310 Tampere
puh 03 3446770, s-posti: shop@kehitysmaakauppa.org
Pakkauskoko: 100g

Lisätiedot

Paino 0.130 g